Produse BNP Paribas Cardif

Planul de Protectie a Rambursarilor ofera clientilor bancilor partenere suport financiar pe toata perioada derularii unui contract de credit, in cazul aparitiei unui eveniment neplacut, cum ar fi: incapacitate temporara de munca, invaliditate totala si permanenta, somaj si deces. Acest produs a fost creat pentru a fi atasat creditelor de nevoi personale, cardurilor de credit, creditelor auto si creditelor cu garantie imobiliara.

  • Planul de Protectie a Rambursarilor este un produs distribuit de banci sau de IFN-uri, fiind complementar produselor de credit, oferind debitorului si implicit creditorului urmatoarele beneficii:
  • BNP Paribas Cardif plateste ratele de credit catre banca sau IFN, in numele debitorului, in cazul dobandirii unei incapacitati temporare de munca sau in cazul intrarii in somaj;

BNP Paribas Cardif plateste valoarea restanta a creditului catre banca sau IFN, in numele debitorului, in cazul pierderii totale a capacitatii de munca sau in cazul decesului.

Asigurarea de plata a facturilor ofera clientilor bancii suport financiar acoperind pretul facturilor lunare (electricitate, incalzire, telefon, etc) in cazul aparitiei unui eveniment neplacut, cum ar fi incapacitate temporara de munca, invaliditate totala si permanenta, somaj si deces. Produsul este dedicat in special persoanelor care isi incaseaza salariul prin conturile curente deschise la una dintre bancile din sistemul bancar romanesc.

Protectia Cosului de Cumparaturi ofera suport financiar clientilor prin acoperirea cheltuielilor lunare efectuate in hypermarket-uri in cazul unui eveniment neplacut precum: incapacitate temporara de munca, invaliditate totala si permanenta, somaj si deces. Protectia cosului de cumparaturi poate fi o solutie ce se poate atasa cardurilor bancare, dar si pentru cele emise de catre lanturile de retail, pentru fidelizarea clientilor.

Protectia Instrumentelor de Plata ofera siguranta si confort detinatorilor de carduri bancare, incluzand protectia cumparaturilor, protectia bunurilor personale in caz de furt, utilizare frauduloasa a cardului, furtul de numerar de la ATM, protectia pretului, protectia documentelor personale si a livrarii produselor ca urmare a unei comenzi pe internet achitata cu cardul bancar. 

Garantie Extinsa ofera  reparatia sau inlocuirea produselor electronice si electrocasnice in cazul aparitiei unei defectiuni, fara costuri suplimentare, dupa expirarea garantiei oferite de producator. In plus, polita de garantie extinsa poate acoperi si furtul sau avarierea accidentala in perioada de garantie legala. Unul din avantajele oferite clientilor nostri este reprezentat de reteaua mare de service-uri dezvoltata de BNP Paribas Cardif la nivel national. 

GAP auto este un produs de asigurare creat cu scopul de a diminua pierderea financiara a unui client in cazul furtului sau avarierii totale a automobilului finantat. GAP este un produs complementar politei CASCO, oferind protectie pentru vehicule de pana la 3.5 tone. In cazul distrugerii sau furtului automobilului, proprietarul masinii va primi o indemnizatie egala cu diferenta dintre valoarea CASCO si pretul de achizitie. Acest produs a fost conceput pentru a fi atasat creditelor auto si contractelor de leasing.

Asigurarea dispozitivelor mobile (laptopuri, tablete, modemuri) ofera inlocuirea sau repararea dispozitivelor mobile, fara costuri suplimentare, in caz de furt sau avarie accidentala.

Asigurarea de calatorie este un pachet complex de servicii incluzand tratament si transport medical de urgenta, asistenta in strainatate, compensatii in cazul unor evenimente neplacute (intarzierea zborului, pierderea bagajelor, cheilor, etc) si raspundere civila personala fata de terti.